Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetés, szállítás

Fizetés

Házhozszállítás esetén a futárnak fizethetsz készpénzzel, illetve bankkártyával is. 

Személyes átvétel választása esetén a tejhelyettesito.hu webáruházban megrendelt termékek ellenértékét online bankkártyás fizetéssel egyenlítheted ki.

Online bankkártyás fizetés - (INGYENES):

  • Az online bankkártyás fizetések a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: ÁPTF 969/1997/F)
  • A bankkártyás fizetés révén kényelmesen és biztonságosan vásárolhatsz áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. weblapjára irányítunk, ahol a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethetsz bankkártyáddal. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, és Maestro típusú kártyákat fogadja el. A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy kártyád felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz. A K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. hibaüzenetben közli a hiba okát.

Fizetés az áru átvételekor (INGYENES):

  • Ha futárszolgálatos kiszállítást választasz, akkor a számla ellenértékét az áru átvételekor a futárnak készpénzzelbankkártyával vagy OTP SZÉP kártyával fizetheted ki. A Natúr Rizsital 1l, a Natúr Rizsital 0,5l, valamint az Útravaló Rizsital 0,25l termékekért OTP Egészségkártyával is fizethetsz a futárnak.
  • Személyes átvétel választása esetén csak online bankkártyás fizetés lehetséges.

Szállítás

A küldemények kézbesítése, szállítása saját futárszolgálatunkkal történik. A termék szállítási idejét emailben ismertetjük. A szállítás időpontjáról lehetőséged van egyeztetni a visszaigazoló emailben található telefonszámon.

Szállítási díjak:
Budapest területén belül 2-5 napos határidővel vállalunk házhozszállítást, Budapesten belül szállítási díjaink egységesek.

  • bruttó 15.000 Ft értéket el nem érő rendelés esetén: 2.500 Ft/cím (a bruttó összeg az esetleges kedvezmények, kuponakciók levonását követően kerül megállapításra)
  • bruttó 15.000 Ft feletti rendelés esetén: ingyenes

Budapesten kívül megnövekedett szállítási idővel kell számolni, melyet mindig telefonon egyeztetünk a vásárlóval. Budapesten kívüli szállítási díjaink egységesek.

  • bruttó 15.000 Ft értéket el nem érő rendelés esetén: 2.500 Ft/cím (a bruttó összeg az esetleges kedvezmények, kuponakciók levonását követően kerül megállapításra)
  • bruttó 15.000 Ft feletti rendelés esetén: ingyenes

Választhatod a személyes átvételt is telephelyünkön, ez esetben nincs szállítási díj.

Telephelyünk címe:

ISH Food Kft.

1222 Budapest, Nagytétényi út 112.

+36 1 447 7700

info@ishfood.hu

Nyitvatartás:

H-P: 9:00-15:00

Keresés