French Toast
Hozzávalók:
(2 főre)
1 érett banán
1 csésze The Bridge Bio vaníliás szójaital
1 evőkanál őrölt lenmag
1/2 teáskanál fahéj, vagy ízlés szerint
Vanília ízlés szerint
2-3 evőkanál kókuszolaj, a serpenyő zsírozásához
6-8 szelet kenyér
Elkészítés:
Egy közepes méretű tálban krémes állagúra pépesítjük a banánt. Hozzáadjuk a vaníliát, az őrölt lenmagot, és összekeverjük. Végül hozzáadjuk a vaníliás szójaitalt is. A serpenyőt közepes lángon felmelegítjük és kikenjük kókuszolajjal, ezt minden új adagnál megtesszük. A kenyeret belemártjük a krémes keverékbe úgy, hogy ne ázzon el teljesen. Mindkét oldalát 3-3 percig sütjük, amíg aranybarna nem lesz. Friss gyümölccsel, juharsziruppal, és magvakkal tálaljuk.