Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Így jógáztunk 600-an együtt a Szabihídon

Azt gondoljuk, hogy az egyetlen, amit egy életen át magunkkal viszünk, az az élmény. Éppen ezért igyekszünk Titeket folyamatosan ellátni jobbnál jobb sport, főző, és gerillaeseményekkel.

Minden veletek töltött közösségi alkalom a szívünkhöz nőtt, de van egy, amelyre különösen nagy boldogsággal emlékszünk vissza. 2019 júliusában bevettük a Szabihidat és közel 600-an jógáztunk együtt a nyári napfelkeltében - ez volt a Yoga is The Bridge. Kicsik és nagyok, tapasztalt és kezdő jógások - mindannyian egy nagy, közös áramlás keretében.

Nézzetek bele a hangulatba itt:

 

 

Ha pedig kíváncsiak vagytok, milyen volt résztvevőként áramlani a tömeggel, nézzétek meg Bagi Botond, egyik jógaoktatónk videóját:

 

 

Köszönjük a reggelit a Hester's Life-nak, és a Majomkenyérnek! A közös áramlást Petraflow-nak, a Flow to The People-nek, Demeter Zitának, a Vinyasa Flow Jóga Egyesületnek, és oktatóinak! Valamint Boti's Adventuresnek, a Yogapproach-naj, Győri Betti világának, a Soundlight Yoganak, a Jóga Földön Vízen Levegőbennek, Csomor Incinek és a Dancetination Budapestnek. 

Tartalomhoz tartozó címkék: egészség

Keresés