Kókuszos zöldségleves
Hozzávalók:
(4 főre)
800 g The Bridge Bio kókuszital
2 db sárgarépa
2 db cukkini
2 db piros paprika
friss gyömbér
2 szem babérlevél
1 teáskanál kurkuma por
egy kevés kókuszreszelék
Elkészítés:
Az egész fokhagymát pirítsuk meg egy nagy serpenyőben vagy wokban pár evőkanál olajon, a babérlevéllel és a meghámozott és apróra vágott gyömbérrel. Utána a paprikát és a sárgarépát karikákra vágjuk, és egy csipet sóval a serpenyőbe tesszük, hogy kicsit megpuhuljon. Ezután távolítsuk el a cukkini magját, vágjuk karikákra és adjuk hozzá. Ezután öntsük bele a kókuszitalt és forraljuk nagy lángon, amíg a zöldségek megpuhulnak, de nem sülnek át, és még marad egy kis főzőlé is. Adjuk hozzá a kurkumát és keverjük össze. Tálaláskor adjuk hozzá a kókuszreszeléket is.