Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Hello, mi vagyunk a tejhelyettesítő.hu!

 

Egy vagány vegán csapat, akiknek célja, hogy egészséges, növényi alapú finomságokkal lássanak el Titeket, tudatos vásárlókat. Hisszük, hogy most, amikor a mindent-is korát éljük, itt az ideje visszatérni a mindenmenteshez. Még pedig azért, mert a mindenmentesben van a minden - amire csak a szervezetnek szüksége van. A fenntartható táplálkozás kora már eljött, itt az idő csatlakozni hozzá - mi pedig segítünk ebben!

Immár 20 éve, hogy beléptünk a hazai reformélelmiszer piacra és dolgozunk azon, hogy népszerűvé és kompromisszummentessé tegyük az egészséges táplálkozást. Ez idő alatt számos, mára méltán népszerű bio terméknek egyengettük az útját forgalmazói tevékenységünk során.

Arra gondoltunk, hogy miért ne tegyük kedvenc reformélelmiszereinket még elérhetőbbé számodra, hogy akár otthonod kényelméből is hozzájuthass azokhoz? Így született meg a tejhelyettesítő.hu. Ebben a webshopban csupa ellenőrzött gazdaságból származó, organikus élelmiszert találsz megfizethető áron - amelyek ráadásul még igazán finomak is!

 

Tiszta alapanyagok a tiszta étkezésekhez

 

A természetes, tiszta élelmiszerekben hiszünk - azokban, melyeket mindenki bátran fogyaszthat anélkül, hogy az apróbetűs részeket kellene bogarásznia, hiszen termékeink minden összetevője ellenőrzött bio gazdálkodásból származik.

Íme egy kis betekintés filozófiánkba a Piqniq Budapest riportjában Vida Krisztiánnal, az ISH Food Kft. ügyvezetőjével:

 

 

A The Bridge Bio italok

 

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy mi képviselhetjük Magyarországon az ország legkedveltebb BIO növényi ital márkáját, a The Bridge Bio-t.

A The Bridge Bio növényi italok kis családi vállalkozásként indultak egy olasz faluból, ahol immár 25 éve gyártják a friss forrásvízzel, kizárólag a bio, természetes összetevőkből készült italokat, vagy ahogyan sokan nevezik őket: növényi “tejet és tejtermékeket”.

A The Bridge Bio otthonában kizárólag 100%-ban organikus italok, desszertek és főzőkrémek készülnek gondosan kiválasztott és minősített alapanyagokból. Az összes termék vegán, laktóz- és koleszterinmentes - sőt, a nagy részük gluténmentes is! Minden egyes termék gondosan kiválasztott bio alapanyagokból készül, mely kiválasztás kizárólag magas minőségi és visszakövethetőségi normák szerint történik.

Az összes termék kristálytiszta forrásvízzel készül, ami a tündéri kis falut övező hegyekből ered. De miért is fontos a kiváló minőségű víz? A növényi italok jellemzően 80% vízből és kb. 20%-ban más összetevőkből állnak. Ezért ha a legjobb növényi italokat akarjuk elkészíteni, akkor a víz az egyik legfontosabb összetevő.

A termékeket pórsáfrány olajjal gazdagítják, ami az emberiség egyik legősibb terménye. A pórsáfrány olaj nagy mennyiségű telítetlen zsírsavat és K vitamint tartalmaz, és ami a legfontosabb: koleszterint egyáltalán nem.

100% bio, 100% vegán, 100% természetes - mert az vagy, amit megiszol!

 

 

Keresés