Superfooron 4. - Eke Angélával készítettünk vegán pestót
Ismét felkerekedtünk a Superfoorgonnal, hogy újabb hazai szuperételt fedezzünk fel. Ezúttal Eke Angéla tartott velünk, az úticél pedig Bódi Andi velencei spárgaföldje volt. A szüret után pedig Angéla isteni vegán pesztót is készített a terményből.
A spárga magas a rosttartalma miatt különösen értékes, ráadásul ehhez alacsony a szénhidrát- és a kalóriatartalom társul. Nagyon jó hatással van a keringésre, méregtelenít, és sok olyan értékes aminosavat és vitamint tartalmaz, mint az A, B1, B2, C, E vitaminok.
Persze ez a Superfoorgon epizód is tartogat vicces meglepetéseket - na meg a vegán pesztót elkészítését is! Ne hagyd ki, kattints!
És hogy mi is az a superfood?
Olyan ételek és termények, melyek önmagukban is jóval magasabb mennyiségű tápanyagot tartalmaznak az átlagosnál. A jó hír pedig, hogy ezekből hazánkban is rengeteget találsz, mi pedig azon dolgozunk, hogy minél több megmutassunk nektek!
Superfoorgon - a Nosalty, a Felelős Gasztrohős, az Eden Premium és a Tejhelyettesítő közös videósorozata.